Jumat, 24 Februari 2017

Suami Cincang Tangan, Kaki dan Perut Isteri Hamil hingga Lumat, Janin Bayi Terburai dlm Keadaan yg Mengerikan

Suami Cincang Tangan, Kaki dan Perut Isteri Hamil hingga Lumat, Janin Bayi Terburai dlm Keadaan yg Mengerikan

http://ligaemas.blogspot.com/2017/02/suami-cincang-tangan-kaki-dan-perut.html

www.LigaEmas.com -"Sy dah bau tak sedap beberapa hari, lepas dgr jiran bertengkar..bau betul-betul busuk..tak lama lepas tu, sy sendiri nekad cari apa yg busuk sgt..alangkah terkejutnya sy, mayat perempuan tu dikerat tiga..kaki, tangan dan perut dicincang hingga lumut, janin dlm kandungan itu terburai dlm keadaan mengerikan.."

Suami Cincang Tangan, Kaki dan Perut Isteri Hamil hingga Lumat, Janin Bayi Terburai dlm Keadaan yg Mengerikan..Allahuakbar..Apa Salah Isteri dan Anak yg Tak Berdosa itu..
 
Penemuan seorang mayat wanita hamil 5 bulan ditemui dalam keadaan menyedihkan setelah pihak polis mendapat aduan dari warga  atas bau busuk yang menyegat dari sebuah rumah sewa di sini.
 
Mangsa 30 yang ditemukan dirumahnya rabu dirumahnya dengan keadaan bugil di potong pada kaki,tangan serta bagian perut terburai hingga isi kandungan terkeluar.
Berdasarkan informasi warga perumahan sewa tersebut,muplihah berkata Hari Minggu kelmarin mendengar ada sebuah pertengkaran mulut dirumah mangsa kemudian tidak lama selepas itu tidak terdengar apa apa lagi.
“Sehari selepas itu saya mulai mencium bau yang tidak sedap,hari isnin dan selasa sudah tercium tapi tidak terlalu menyegat,hari ini baunya sudah semakin busuk,kami terus membuat laporan polis”.katanya.
Polis yang di maklumkan terus kelokasi kejadian dan mendapati sebuah potongan mayat yang sebagiannya dimasukkan dalam beg pelastik didalam tandas bilik rumah tersebut,tidak jauh daripada situ terdapat janin bayi yang sudah membusuk..
 Siasatan awal mendapati mangsa berumur 30 tahun dan baru berpindah ke rumah sewa tersebut bersama suaminya sebagai “suspek utama”
Menurut ketua kepolisian Tangera cikupang indonesia.Pihaknya masih menyiasat identiti mangsa serta motif pembunuhan tersebut.kami juga masih memburu suami mangsa yang hilang dengan tiba tiba.

0 komentar:

Posting Komentar